Luchtvaart- & Oorlogsmuseum Texel De Cocksdorp

Luchtvaart- & Oorlogsmuseum Texel De Cocksdorp. In het Luchtvaart- & Oorlogsmuseum Texel komt u van alles te weten over de Georgische Opstand en de lange vlieggeschiedenis van het eiland. In dit museum maakt u een vlucht door de oorlogsherinneringen en luchtvaarthistorie van Texel. U vindt er vele modellen, objecten, foto’s, teksten en videovoorstellingen.

U vindt het Luchtvaart- & Oorlogsmuseum Texel naast het vliegveld in De Cocksdorp. Bekijk bijvoorbeeld de Cockpit Constellation en kom er achter hoe het er eigenlijk uitziet in een cockpit, normaal gesproken natuurlijk verboden terrein. Buiten een kijkje nemen op het vliegveld is ook een aanrader met de opstijgende en dalende rondvluchtvliegtuigjes en de vele parachutesprongen die hier worden gemaakt.

Contactgegevens Luchtvaart- & Oorlogsmuseum Texel De Cocksdorp

Postweg 126