Luchtvaart-Themapark Aviodrome Lelystad Airport

Luchtvaart-Themapark Aviodrome Lelystad Airport. Aviodrome, wie kent het niet? Dit leuke museum themapark in Flevoland is een belevenis voor iedereen! Niet voor niets wordt het de leukste vliegbestemming van Nederland genoemd. Wat kunt u verwachten in Aviodrome? U vindt er meer dan 100 vliegtuigen, waarvan sommige zowel van binnen als buiten te bezichtigen zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in een enorme Boeing 747 en komt er achter hoe het er precies uitziet in het vrachtruim, de keuken of de Business Class.

Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te doen in Aviodrome, iedereen kan bijvoorbeeld leren vliegen in de vluchtsimulators of morseseinen in de radiokamer. In het leuke 4D-filmtheater kan een bijna echt vliegspektakel ervaren worden. Aviodrome in Lelystad is een avontuur voor jong en oud!

Contactgegevens Luchtvaart-Themapark Aviodrome Lelystad Airport

Pelikaanweg 50